233 SIERA X_RAY DX CLUB
       -SFINX-

 

            Clubul Sfinx, infiintat in 1994, de o gasca de impatimiti ai CB-ului, are ca scop realizarea de legaturi radio in banda de 27 MHz pentru promovarea, altfel a ROMANIEI in lume.
            Clubul este format din operatori extrem de experimentati in arta dx-ului.

Schimbari
 
Intentia SXDX Club este de a face ceva schimbari in banda de 11m. Credem ca Clubul in sine, nu are nici un fel de influenta. Membrii nostrii creeaza clubului , prin comportamentul lor, greutate si influenta ! Aceasta influenta trebuie folosita pentru schimbarea comportamentului din CB.

Pentru a deveni membru


Daca iti plac ideiile noastre despre SXDX Club, simte-te liber sa devii mebru in clubul nostru. Poti fi membru numai daca ai aceleasi convingeri ca si noi, prin aceasta , noi acordandu-ti creditul nostru referitor la profesionalismul, antrenamentul si comportamentul in trafic.

Noile Standarde

Suntem pregatiti si hotarati sa continuam impunerea noilor standarde de civilizatie in  banda de 11m, pentru a conduce hobby-ul nostru spre o noua baza, bazata pe profesionalism, comportament si indemanare.

Cooperare

Sfinx DX Club-SXDX- este pregatita sa acorde orice fel de legaturi DX, in limita posibilitatilor si a conditiilor de propagare. Suntem pregatiti sa cooperam cu statiile independente, membrii ai altor cluburi, alte cluburi, organizatii etc, in scopul de a atinge idealurile noastre.

Membrii nostrii

Este evident faptul, ca un membru SXDX, este un membru activ.

Misiune

Cum ne implinim viziunea?
Prin a fi un “gentleman” . Politetea este pretutindeni in comunitatea Radio, in permanenta. Prin BUNUL SIMT  si politete, fiecare membru, ne sustine cauza, in cel mai bun fel.

Liderii benzii de 11m

Comportandu-ne civilizat, in felul descris mai sus, indrumam si aratam comunitatii felul in care trebuie sa se desfasoare activitatea in aceste benzi, credem in consecventa si luarea de atitudine sprijinind totodata pe orice membru al nostru in actiunile sale, din “prima linie”.

Cunostintele, comportamentul si indemanarea!

Pentru a inalta standardele comunitatii CB din Romania in incercarea de a largi orizontul operatorilor de 11 m,  Clubul Sfinx 233SX-DX , a preluat conducerea, pentru a le imbunatati performanta, indemanarea, cunostintele si comportamentul acestora in trafic, cele mai importante 3 masuri care trebuiesc impuse sunt:

  1. In momentul in care membrii clubului nostru arata o buna pregatire si indemanare, vor incuraja alti operatorii de 11 m sa arate si ei o buna pregatire!

                                   
Ce intelegem printr-o buna pregatire? Exemplu: sa asculti inainte sa faci un apel!

  1. In momentul in care, membrii nostrii arata un comportament civilizat, ii va incuraja si pe ceilalti operatori de 11m sa se comporte civilizat.

                  Ce intelegem printr-un comportment civilizat? Sa nu strigi dupa statia din propagare inainte ca operatorul sa apeleze QRZ                     

  1. In momentul in care membrii nostrii , arata bune cunostinte tehnice in domeniu, operatorii de 11m se vor simti incurajati sa-si imbunatateasca propiile lor cunostinte.

                  Ce inseamna sa ai cunostinte tehnice bune? Inseamna sa poti gasi                                 si folosi informatii din surse variate!

 

Membrii Clubului SFINX , 233SX DX isi imbunatatesc cunostintele zi de zi. Membrii nostrii sunt dedicati clubului ajutandu-l in cel mai adecvat mod cu putinta, mai exact, sunt foarte activi la DX-uri in banda de 11m. Acestia , dezvolta influenta clubului, prin comportamentul lor corect in comunitatea de 11m.

 

Membrii nostrii beneficieaza de urmatoarele avantaje din partea Clubului SFINX 233SX:

 

1) Certificat de membru, al clubului 233SX, placuta cu indicativul acordat, autocolant pentru masina  insigna cu initialele clubului si QSL-uri personalizate.

2) Call Book

3) Primeste informatii de ultima ora de interes in domeniu(zile de concurs, detalii efectuarea legaturilor, detalii despre noile produse de pe piata, modificari pentru echipament etc) via e_mail.

4) Acces in zonele cu informatii private din sitului nostru

5) Discounturi la achizitionarea echipamentului din magazinul virtual al sponsorului nostru –ATMedia-

6) Vanzarea si cumpararea de echipamente de pe rubrica noastra de articole sh din cadrul siteului

7) QSL manager, o functie importanta de care beneficiati, practic, obligativitatea de a raspunde la qsl-uri, este transferata asupra Clubului.

8) Participaerea la concursuri si expeditii organizate de club.

Detalii pentru inscrierea in clubul SFINX 233DX  se pot solicita prin e_mail la adresa:
sfinx@cbradio.atmedia.ro
sorin@atmedia.ro

Va asteptam!

Presedinte:
Sorin Petre
           

Sus

Pagina prinicipala


Copyright © 2006 - ATmedia ® - Toate drepturile rezervate.

cb radio, cbradio, antene, antena, directiva, directive, quad, cubical quad, verticale, vertical, beam, statii, ranger, ranger 2950, ranger2970, alan,am, AM, FM, fm, USB, LSB, SSB, ssb, banda, banda laterala, schema , scheme, transceiver, emitator, receptor, receptoare, DX, Club dx, dx club, cablu, cabluri, rg, rg58, rg213, coaxial, coaxiale, 50, 75, ohmi, propagare, skip, ionosfera, sinfazare, pilon, piloni, boom, microfon, microfoane, sadelta, sadelte, forum, tuburi, magazin cb, magazin virtual, gps, amplificator, al, alfa lima, liniar, scheme amplif, scheme amplificator, scheme aliniere, manual, user manual, cb regulament, regulament cb, reguli, putere, puteri, 1kw, 100w, 20w, 4w, 1w, legal, legale, modificari, modificare, upgrade,10, codul 10, codul q, q, 10, sfinx, divizii, lista divizii, division , division list, country, cb country, code, cod, area, area cod, cobra, cobra cb, cb cobra, rci, rci2970, mondoplast, sirio, 5/8, lambda/2, 1/2, yaesu, kenwood, anico, dj, alinco dj, ts, ts850, ts 850, kenwood ts850, ecou, modulatie, modulatii, beep, beepuri